Carta presentant la candidatura a la primera secretaria del PSC

Carrussel_14Congres_v1

Barcelona, 14 de novembre de 2019

 

Benvolgut secretari d’organització,

Fa cinc anys vaig ser elegit primer secretari del partit en un Congrés extraordinari quan el PSC travessava una situació extremadament delicada.

En dos anys, entre tots i totes, vàrem deixar enrere una gravíssima crisi interna que posava en risc la continuïtat del nostre projecte.

Reelegit com a primer secretari en el darrer Congrés ordinari del partit, vàrem prosseguir en l’esforç de redreçament, hem recuperat un paper central en la política catalana i espanyola, i hem esdevingut la segona força política de Catalunya.

Crec que avui podem fixar-nos nous reptes i que la nostra ambició col·lectiva ha de ser convertir el PSC en la primera força política de Catalunya, vertebrant l’espai de l’esquerra no independentista i del catalanisme federalista i reformista.

Així, doncs, perquè encara queda molt per fer i perquè em considero amb la força suficient per encapçalar aquest esforç, et comunico formalment que tinc la voluntat de presentar-me a la reelecció com a primer secretari del PSC en el 14 Congrés del partit.

Una abraçada,

 

 

Miquel Iceta

 

Enllaç a la pàgina web del 14è Congrés del PSC

About Miquel Iceta

President del PSC i Ministre de Cultura i Esport del Govern d’Espanya

Posted on divendres 15 Novembre 2019, in Documents. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.