Nova etapa del Diari

scoopit_mi_petit

La meva elecció com a primer secretari del PSC (en un procés recollit al meu web Reconstrució) obliga a un canvi en les meves rutines i m’impedirà a partir d’ara actualitzar setmanalment el meu Diari. Segueixo recomanant de forma gairebé diària articles d’opinió que considero rellevants i que podeu trobar al meu Scoop.it i al recopilatori Alternatives. També els podeu seguir a través del meu Twitter i del meu perfil i pàgina a Facebook. Segueixo alimentant també el meu Arxiu en català i en castellà, l’ArxiuPSC, i els webs Cartells socialistes, Llei electoral i Reforma federal.

Podreu anar seguint les seccions dedicades al programa Polònia i les recomanacions de la Zona Web en els llocs webs dels seus autors respectius, la meva germana Núria i el meu amic Antoni Gutiérrez-Rubí.

Per la meva banda, seguiré fent anotacions en aquest Diari sense l’habitual regularitat. Avui em limito a recomanar-vos l’article de Patxo Unzueta “¿Hay margen para un nuevo pacto?“, el meu article “Federalismo necesario” i la reflexió que vaig fer al fil de la Diada del 2013 com a president de la Fundació Rafael Campalans.

Fins aviat!

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on diumenge 31 Agost 2014, in Anotacions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.