Votem diumenge que ve!

scoopit_mi_petitAvui l’actualització del meu Diari a Internet només recull 24 articles, 12 sobre la meva campanya per ser elegit primer secretari del PSC en vot individual i secret dels més de 20.00 militants del partit el proper 13 de juliol, i 12 apareguts aquesta darrera setmana sobre els temes que he considerat més rellevants. Com sempre us recordo que cada dia recomano articles a través del meu Scoop.it, de Twitter, del meu perfil i pàgina a Facebook, i del recopilatori Alternatives.

4321aWeb de campanya de Miquel Iceta

4.321 companys i companyes del PSC van avalar la meva candidatura a la primera secretaria del partit. Els companys Pere Casellas i Josep Rueda no van assolir els 2.000 avals necessaris i es van retirar. Diumenge que ve tota la militància està cridada a votar per elegir el primer secretari del PSC i el secretari general del PSOE. És el moment de demostrar que els i les socialistes estem compromesos amb el projecte del PSC i estem disposats a arremangar-nos per superar les actuals dificultats.

miquel-iceta_imatge

ARTICLES SOBRE LA MEVA CANDIDATURA:

 • Entrevista a Miquel Iceta, Esther Esteban, El Mundo
 • Iceta se perfila como el único aspirante que reúne los avales para liderar el PSC, Pere Ríos
 • Entrevista a Miquel Iceta (pàgines 1 i 2, pàgina 3), Teresa Carreras, El Siglo
 • Entrevista a Miquel Iceta, La Xarxa
 • Entrevista a Miquel Iceta, Alex Milian, El Temps
 • Carme Chacón y Núria Parlon avalan a Miquel Iceta para que sea el nuevo líder del PSC, La Vanguardia
 • Entrevista a L’Oracle de Catalunya Ràdio, Xavier Graset amb Astrid Barrio, Francesc Domènech i Rosa Massagué
 • Iceta aspira al liderazgo del PSC sin rivales, Pere Ríos
 • Iceta dirigirà el PSC en el seu pitjor moment històric, Xavier Miró
 • Iceta, abierto a colaborar con Mas si rectifica el rumbo económico y en la consulta, La Vanguardia/EFE
 • Iceta, “muy tranquilo” con los candidatos del PSOE: “Gane quien gane, iremos bien”, La Vanguardia/EFE
 • Entrevista a Miquel Iceta –text i vídeo– i extracte en vídeo, Antoni Bassas, ARA

SELECCIÓ SETMANAL D’ARTICLES:

“Perles” del programa del Polònia emès el 3 de juliol, resum crític realitzat per Núria Iceta. Podeu trobar-les totes aquí, amb imatges, vídeos i tot.

[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas: “Humanitats? Ah, molt bé, això és el que Catalunya necessita, cambreres per atendre els guiris”

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Els fans del Constitucional: “No nos hemos perdido ninguna de sus sentencias”

[LA PICADA D’ULLET] A ICV necessiten una persona de la neteja… és tan difícil ser d’Iniciativa!

[QUE FORT] Duran catapultat i no a la fala, precisament.

[QUE FORT2] Pere Navarro torna a casa… fora de l’òrbita terrestre.

[EL MEU GAG PREFERIT] Jonathan Tepper el desaprofitat tria… [21/6/13] Que gran en Barberà “he estat l’estrella d’aquesta temporada i ara necessito mirar-me als ulls i preguntar-me… ‘Barberà…. què?’”. Molt bo el doblet Barragan+Típex <-> Barberà+Tepper. Molt de la broma.

[SURREALISTA] Estem arreglats. Una epidèmia a Catalunya fa que totom es miri el melic i una altra a Madrid fa que mirin cap a una altra banda.

[LES CATALINES] Destrossades davant la perspectiva de perdre un multiplex “Vols dir que no podrem veure Catalunya des de l’aire? Si només l’hem vist 57 vegades!” Saps què? Ens muntem el Canal Catalines per internet! Grandíssim Abidal amb la previsió del sobiranisme “no cal que agafeu les estelades de llana” i el tarot! per saber els resultats de la consulta! El que ja no sabem és com està el tema de l’oferta de Conrad Son “Les Catalines es posen fines”

[MOLT CURRAT] Votaciones en el mar / The love vote

Vot en terreny neutral
pots triar
entre el sí i el no
el vot és del tot legal
si embarquem tota una nació
The Love Vote
La democràcia ben a alta mar
The Love Vote
amb buffet lliure per esmorzar
Tenim barra lliure i la cuina no tanca mai
El vot
a dalt d’un vaixell
i si vols votar
tenim un gibrell
El voooot
reserva camaroooot!

400

 

 

 

 

ZW 400 Recomanacions d’enllaços al servei de la reflexió i l’acció política i social realitzada pel meu amic Antoni Gutiérrez-Rubí. Aquí hi trobareu tots els ZONA WEB.

BCNcomuns
www.bcncomuns.net

BCNcomuns és un projecte de l’Observatori Metropolità de Barcelona (OMB), resultat d’una investigació sobre pràctiques de comuns urbans que es va presentar el passat 19 de juny a l’Ateneu Popular Flor de Maig.

El treball parteix de la tesi que a dia d’avui «ni la gestió privada ni la pública estan aconseguint la sostenibilitat ni l’accés a la riquesa col·lectiva. El que és del comú no és de ningú, ni tampoc és de l’Estat (ni de la regió, ni de l’Ajuntament)». Per aquest motiu, segons els impulsors del projecte, el repte actual «és el de lluitar per trobar una manera de tenir cura i gaudir de tot allò que ens pertany. Si bé el món sencer és comú, l’apropiació privada permanent que fan unes minories parasitàries, la gestió irresponsable i devastadora a nivell mediambiental i l’exclusió de la major part de la població dels beneficis, fan que la substància del concepte (entendre què vol dir comú) sigui un camp de batalla.»

En l’àmbit de l’àrea metropolitana de Barcelona, i sota aquesta visió, és on es desenvolupa aquesta investigació, que abasta moltes experiències en la transformació de diversos camps de la vida diària, com són la salut, l’educació, la cultura, l’habitatge, el transport, els equipaments, etc.

Aquesta investigació ha tingut com a resultat (versió PDF) la identificació de 17 casos pràctics de gestió comunitària. Mereix especial atenció l’espai de recursos del projecte, amb un bon nombre de reflexions al voltant dels comuns.

Podeu seguir l’activitat de l’Observatori Metropolità de Barcelona en el seu perfil de Twitter i a la seva pàgina web.

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on diumenge 6 Juliol 2014, in Política. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.