Darreres hores de campanya

A menys de tres hores del tancament de la campanya electoral i pensant que diumenge no actualitzaré el meu Diari a Internet, no em puc estar de recomanar-vos deu lectures ben significatives d’articles i manifestos apareguts aquests darrers cinc dies. Aprofito per recordar que gairebé cada dia recomano articles d’interès a través del meu Scoop.it i també els hi dono difusió a través del meu compte a Twitter, del meu perfil i pàgina a Facebook, i en el recopilatori Alternatives. També aprofito per recomanar-vos molt especialment que visiteu el meu web Federalista.info on hi trobareu una gran quantitat de materials d’estudi i debat sobre federalisme.

En primer lloc, el millor article -i de llarg- dels que he llegit al llarg de la campanya signats per líders polítics. Es tracta de l’article del nostre candidat, Pere Navarro, publicat dimecres a El País amb el títol “Crisis de Estado, pacto federal”.

A continuació tres articles de gran profunditat sobre el debat que gairebé ha monopolitzat la campanya electoral. Es tracta de “Malentendidos del saldo fiscal catalán” d’Antoni Zabalza, “Afrontar el futuro con recetas del pasado” de José Alvarez Junco i Josep Maria Fradera, i “Qué cambiar, qué mantener” de José Ignacio Torreblanca.

M’ha impressionat especialment el contundent “¿Cuándo se jodió España?” de Francisco de Sert, que em va avisar ahir que l’article sortia avui quan ens vàrem trobar per casualitat sopant en el mateix restaurant.

Us recomano el magnífic article “¿Un plebiscito sobre la independencia de Cataluña o sobre el gobierno de Artur Mas? que mostra les qualitats d’Esther Niubó com a analista política.

No poden faltar en aquesta tria les entrevistes a Pere Navarro que li van fer, respectivament, Lluís Amiguet a La Vanguardia, i Miquel Noguer a El País.

I, finalment, dos manifestos, el de la plataforma “Prou retallades” i el “Manifest pel federalisme“.

Fora d’aquest recull, em permeto recordar dues aparicions meves a mitjans de comunicació en aquesta campanya: podeu llegir l’entrevista que em va fer el bloc d’actualitat “Un per un” i veure l’entrevista que em va fer Manuel Roca Cuadrada a la televisió local de Mataró i el Maresme.

I, ara sí, acabo demanant el vot, amb un material produït pel PSC de Barcelona. Fins aviat!

 

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on divendres 23 Novembre 2012, in Campanya electoral. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.