junts podem

Després de les eleccions de diumenge s’imposa una reflexió profunda i serena. Caldrà fer-la entre tots i totes les socialistes, i la celebració del 12è Congrés del PSC els propers dies 16, 17 i 18 de desembre ens proporciona una gran plataforma pel debat i la presa de decisions que permetin iniciar el camí de la represa. Des de finals de maig passat estic compartint reflexions polítiques sobre què cal fer per preparar el futur. Les trobareu en el meu web “junts podem“. Ara cal reprendre amb empenta el debat.

Per tal de presentar en públic les meves opinions pronunciaré una conferència amb el títol “Els reptes del 12è Congrés del PSC” el proper dijous a les 19.30 hores a Barcelona a la seu del PSC de l’Eixample, carrer Bruc, 61, entre Consell de Cent i Diputació.

Nota: els ventalls són instruments pràctics d’origen japonès que serveixen per refrescar-se quan fa calor, espantar els mosquits o atiar el foc quan convé; són també complements de moda i instruments de seducció, serveixen per assenyalar i incorporen un llenguatge secret. Obrir el ventall implica la voluntat de créixer, de guanyar força i utilitat, d’obrir noves possibilitats. Aquest és el sentit del ventall que encapçala aquest post.

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on Dimarts 22 Novembre 2011, in 12è Congrés. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.