Debat obert

Ahir es va celebrar a la seu central del PSC a Barcelona (carrer Nicaragua 75) el primer acte del cicle de debats oberts amb motiu del procés de preparació del 12è Congrés del partit. El tema debatut ahir “L’agenda socialdemòcrata en el segle XXI” va comptar amb les intervencions de José Montilla, Daniel Innerarity, Carlos Mulas-Granados i Manuel de la Rocha Vázquez, moderats per Eva Granados.

El proper dijous dia 3 de març a les 19 hores, també a la seu central del PSC, es celebrarà el segon debat: “Economia i benestar en el segle XXI“, que comptarà amb les intervencions de Josep Oliver, Josep Maria Rañé, Joan Majó i Rocío Martínez-Sampere, moderats per Montserrat Capdevila. Esteu cordialment convidats i convidades a participar-hi!

El tercer debat “Governança europea i governança global” tindrà lloc també a la seu central del PSC el proper 17 de març a les 19 hores i comptarà amb la participació de Raimon Obiols, Lluís Bassets, Josep Borrell i Nicolás Sartorius, moderats per Montserrat Tura.

Aquesta setmana també va tenir lloc l’acte de Nou Cicle en el que es va presentar el document “Per un nou cicle del socialisme i de les esquerres de Catalunya“, del que ja em vaig fer ressò en l’entrada del meu diari de dimecres passat.

Com que diumenge no actualitzaré el meu diari aprofito per recomanar-vos la lectura de les intervencions de José Montilla, Isidre Molas, Raimon Obiols, Josep Maria Triginer i Joaquim Nadal en el Consell Nacional del 12 de desembre de 2010 en el que es van analitzar els resultats electorals de les eleccions al Parlament i, de fet, es va obrir el debat precongressual.

Aprofito per recordar el meu article publicat ahir a ABC “Un gobierno manifiestamente mejorable” i acabo amb una notícia magnífica: tal com havíem anunciat la nit de les eleccions primàries en Jordi Hereu n’ha sortit reforçat. Vegeu-ho a l’enquesta que publica avui El Periódico de Catalunya. Podeu llegir també l’anàlisi de la directora de l’estudi Àngels Pont “Ajustada confrontació de candidats”.

 

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on divendres 25 febrer 2011, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.