A punt pel Palau Sant Jordi!

A punt de sortir de casa amb Manuela de Madre cap al Palau Sant Jordi, no em puc estar de fer una anotació al diari ni que sigui telegràfica.

Us convido a llegir les entrevistes al president Montilla publicades a l’Avui i a El Mundo Deportivo. En aquesta darrera entrevista el president manifesta la seva admiració per Andrés Iniesta i, per demostrar que som amics, em compara amb Messi!

No estic d’acord amb l’article “Alea jacta est” d’Esther Vera en el que diu que tot està dat i beneit, però sempre és interessant llegir-la.

Us interessarà llegir el Manifest dels Alcaldes i Alcaldesses socialistes en suport del president Montilla. I també el Manifest del PSC amb motiu de la diada contra la violència de gènere.

David Elvira, portaveu de Ciutadans pel canvi, publica avui un interessant article amb el títol “El canvi real que uneix”.

Ahir a Manresa, el president Montilla va anunciar que comptarà amb Antoni Castells i Ferran Mascarell per encapçalar, respectivament, les macroàrees d’Economia, Ocupació i Empresa, i Educació, Universitats i Societat del coneixement. Essent temes tant transcendentals, sorprèn que Artur Mas ni tant sols digui qui serà el seu conseller d’Economia! També a Manresa i en relació amb aquestes prioritats, el president Montilla va anunciar 25 mesures pels 100 primers dies.

Finalment, us recomano que llegiu els articles de Joaquim Coll “La batalla dels ni-ni” i Vicenç Navarro “CiU, PP e Irlanda”.

 

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on dijous 25 Novembre 2010, in Campanya electoral. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.