La campanya socialista agafa empenta

Les enquestes més recents (CIS, El Periódico de Catalunya i Racòmetre) estan registrant ja l’impuls de la campanya socialista. Tot i que encara queda molt a fer, els electors socialistes i progressistes s’estan mobilitzant en major mesura que fa tres setmanes i avui es pot dir sense embuts que el resultat electoral està molt obert, amb un volum molt important de persones indecises a les que cal convèncer, i amb pronòstics de baixa participació que cal desmentir a través d’un gran esforç de mobilització.

Us recomano que veieu tres vídeos, el que correspon al segon espot del PSC “Confiança”, el magnífic tercer espot de la campanya socialista “Hi ha alguna cosa de Montilla en tots nosaltres” i el minireportatge sobre el míting llampec celebrat ahir mateix a Cerdanyola.

Us convido també a llegir les intervencions del president Montilla d’ahir mateix al Fòrum Europa i al míting celebrat a Santa Coloma.

També us interessarà el document “Dades Catalunya 2010” en format powerpoint (ull! pesa més d’un mega) difòs per l’Associació Progressista de Catalunya i l’article de Vicenç Navarro “El Tripartito, buena gestión con mala prensa”.

 

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on Dimarts 16 Novembre 2010, in Campanya electoral. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.