Cas Palau i Convergència, “más de lo mismo”

La setmana del 10 al 17 d’octubre es van conèixer noves proves que relacionaven el tresorer de CDC amb el Palau de la Música i pagaments de l’empresa Ferrovial a aquesta institució. Per no haver d’afegir res a les informacions us recomano que llegiu les cròniques de J. G. Albalat a El Periódico de Catalunya “El Palau de la Música aporta al jutge més proves contra CDC”, Santiago Tarín a La Vanguardia “Ferrovial pidió a Millet que le consiguiera obra pública” i El País “La agenda de Montull relaciona de nuevo al tesorero de CDC con pagos de comisiones”.

Ahir mateix els pèrits van ratificar davant del jutge el contingut del seu informe, que descriu un triangle perfecte entre el Palau de la Música, CDC i una empresa adjudicatària d’obra pública. Trobareu informació al respecte a tots els diaris:

  • El País: “Los peritos reiteran que Millet y CDC cobraron de Ferrovial”
  • Público: “Hacienda avala que el partido de Mas se financió ilegalmente”
  • La Vanguardia: “Los peritos de Hacienda confirman que CDC y Félix Millet se repartieron comisiones de Ferrovial”
  • El Periódico de Catalunya: “Els pèrits ratifiquen que Millet i CDC es van repartir comissions”
  • ABC: “Confirman que Millet y CDC se repartieron comisiones”
  • Avui i El Punt: “L’informe sobre Ferrovial i CDC, ratificat davant el jutge”
  • La Razón: “Hacienda ratifica que CDC y Millet se repartieron comisiones de Ferrovial”
  • El Mundo: “Los peritos confirman que CDC y Millet se repartieron comisiones de Ferrovial”

Un i altre cop ens hem adreçat a Artur Mas per trobar una explicació a aquests fets i sempre el líder de CDC, del qual l’al·ludit Daniel Osàcar és home de màxima confiança, diu que no té res a dir i que en tot cas les explicacions les donarà davant la justícia.

Fa mesos quan papers del Palau de la Música feien referència a un “Daniel”, els màxims dirigents de CDC negaven una i altra vegada que es tractés de Daniel Osàcar. Per ara només tenim la paraula d’Artur Mas negant una i altra vegada que CDC tingui res a veure amb aquesta presumpta relació triangular entre la Fundació de CDC, una important empresa constructora que va rebre importants encàrrecs d’obra pública del govern de CDC i el Palau de la Música; si la justícia en el futur declarés provada aquesta relació, la situació política d’Artur Mas esdevindria insostenible.

Avui, el silenci de CiU és tant eixordador com incomprensible. ¿Què més cal que passi perquè Artur Mas doni la cara i proporcioni una explicació raonable o demani perdó?

 

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on Dimarts 26 Octubre 2010, in Anotacions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.