La millor notícia

M’arriba la notícia que moltíssima gent estàvem esperant: avui s’ha produït un gran acord per tal que la manifestació de dissabte sigui unitària i massiva. Us transcric a continuació el comunicat de la Comissió organitzadora i la nota oficial de la Presidència de la Generalitat.

NOTA DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA

“La comissió organitzadora de la manifestació explica que:

El lema es manté: Som una nació. Nosaltres decidim.

La manifestació anirà encapçalada per la pancarta, amb el lema Som una nació. Nosaltres decidim, i tindrà un representant de cada una de les entitats, organitzacions socials i partits convocants.

Aquesta pancarta anirà precedida per la senyera en posició horitzontal i el lema de la manifestació (Som una nació. Nosaltres decidim), amb els Molt Honorables Presidents de la Generalitat i el Parlament.

Aquesta decisió no s’ha pres per unanimitat. Tot i així, totes les entitats i organitzacions criden a la màxima mobilització.

La manifestació s’iniciarà a Passeig de Gràcia amb Diagonal a les sis de la tarda, amb totes les entitats i organitzacions convocants.

Integren la comissió organitzadora: Òmnium Cultural, UGT, CCOO, Intersindical–CSC, CDC, UDC, PSC, ERC, ICV, EUiA, CUP, PDD.”

NOTA OFICIAL DE LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

El president agraeix l’esforç d’organitzadors, entitats, sindicats i partits per fer de la manifestació “un acte unitari en defensa de l’autogovern i de la dignitat de Catalunya”

  • Reitera la seva crida als ciutadans a assistir a l’acte “que ha de ser massiu, perquè quedi clar que els catalans som una nació i anem tots a l’una, en defensa de la integritat de l’Estatut que van votar els catalans”
  • També ha agraït personalment la crida que han fet els expresidents de la Generalitat i del Parlament a la participació

El president de la Generalitat, José Montilla, vol agrair l’esforç dels organitzadors, les entitats, partits i sindicats per fer de la manifestació de dissabte “un acte unitari en defensa de l’autogovern i de la dignitat de Catalunya”.

El president s’ha mostrat molt satisfet per l’acord al qual s’ha arribat aquest matí i vol reiterar la seva crida als ciutadans a assistir massivament a la marxa “perquè quedi clar que els catalans som una nació i anem tots a l’una, en defensa de l’Estatut que van votar els catalans”.

El cap del Govern català ha rebut també aquest matí al Palau de la Generalitat a l’expresident del Parlament, Joan Rigol, a qui li ha agraït la declaració conjunta que una estona després han llegit els expresidents de la Generalitat i expresidents del Parlament, convidant els ciutadans a assistir massivament a la manifestació.

*********

No cal afegir-hi res més. Tindrem manifestació, serà unitària, serà massiva, es respecta plenament la voluntat dels organitzadors i convocants pel que fa al lema, hi haurà presència de les institucions, i marxarem tots presidits per la nostra senyera, la nostra bandera nacional. Visca Catalunya!

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on dijous 8 Juliol 2010, in Anotacions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.