Any nou a Polònia

Ahir em vaig assabentar a través d’una nota de premsa de TV3 que en el capítol del programa “Polònia” que s’emetrà avui al vespre a les 21.45, Carlos Latre imitarà la meva tasca com a portaveu socialista. Ja sabeu que els polítics ens morim de ganes de sortir al “Polònia” i després estem queixosos dient que no ens treuen massa bé i que aquest programa allunya la gent de la política i bla, bla, bla… Jo no sé què diré després de veure el programa, però vull agrair l’equip de “Polònia” que hagi decidit “immortalitzar-me”. Com hagués dit la meva àvia: “que tot sigui a fi de bé”.

A continuació us transcric la nota de premsa de TV3 que es va fer pública ahir.

“Zapatar” desembarca a Europa, a «Polònia»

Demà, a les 21.45, TV3 presenta un nou capítol de “Polònia”, el programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, la UE presenciarà l’arribada de ZP àlies Zapatar (Queco Novell) a la Presidència.

A més, l’alcalde Jordi  Hereu (David Olivares) anunciarà oficialment la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics d’hivern. I el programa presenta una nova incorporació: Miquel Iceta (Carlos Latre), el portaveu socialista que ho sap tot.

Mentrestant, el Papa Benet XVI (Toni Albà) recordarà el que li va passar durant la Missa del Gall. El Príncep Felip (Queco Novell) i Letícia (Agnès Busquets) s’enfrontaran als nous escàners corporals dels aeroports. I s’estrenarà un nou vídeo informatiu de la monja Forcades (Mireia Portas). Les farmacèutiques hi deuen estar implicades? Demà a la nit, la resposta.

També pul·lularan pel “Polònia” el Jacobo de Callejers (Bruno Oro), Miquel Calçada (Queco Novell) i Tomàs Molina (David Olivares), entre altres personatges.

www.tv3.cat/polonia

Sant Joan Despí, 13 de gener del 2010

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on dijous 14 gener 2010, in Anotacions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.