Recopilatori

A punt de fer maletes per tornar a Barcelona, faig una ullada al que he anat llegint i escrivint la segona quinzena d’agost, en un estiu marcat pels debats i les ocurrències al voltant d’una Sentència del Tribunal Constitucional que encara no s’ha produït, i de les acusacions sense proves del PP que pretén defugir tota responsabilitat en la trama Gürtel.

De tot el que s’ha dit l’estiu subratllo amb negreta la intervenció de José Montilla a Vilopriu en la trobada organitzada per Nou Cicle. No se li pot demanar més claredat, ambició i seny, idees clares i crítica de la gesticulació ridícula que practiquen alguns. No pot ser que perdem tota la força per la boca, el que ens convé als catalans és guanyar batalles, com la del finançament.

D’avui mateix destaco l’article de José Antonio González Casanova a Público, “El nacionalismo catalán, a la deriva”. Fa dies José Antonio González Casanova va escriure un altre article que també val la pena retenir en el que descrivia la personalitat política del president Montilla.

Sobre la polèmica al voltant de la futura Sentència del Tribunal Constitucional us recomano la lectura dels articles de Francisco Balaguer i Antoni Puigverd i la reflexió de Jordi Sevilla en el seu bloc.

Sobre la perversa estratègia del PP per defugir tota responsabilitat sobre els escàndols que afecten diversos responsables d’aquest partit us recomano la lectura dels articles de Juan Fernando López Aguilar, Manuel Rico i Rosa Paz.

Com a debat de fons sobre la crisi econòmica us recomano la lectura de l’article de Justo Zambrana. I si voleu recuperar la majoria de les meves lectures estiuenques, podeu trobar-les al meu Google Reader.

Fins diumenge que ve!

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on diumenge 30 Agost 2009, in Anotacions, Montilla, Política. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.