Dijous 11 de desembre

Avui s’ha anunciat l’acord total entre el PSC-CpC, ERC i ICV-EA per formar una majoria i un govern catalanista i d’esquerres. Un acord sobre programa, un acord sobre distribució de responsabilitats, i un acord sobre funcionament de la nova majoria.

Avui és el dia que mai no podré oblidar. És avui quan he sentit la força de la història, de les idees i del compromís del PSC i de les esquerres catalanes. Avui els meus ulls brillaven de forma inusual quan sentia José Montilla anunciar la notícia en la roda de premsa que ha protagonitzat al costat de Joan Puigcercós i Jordi Guillot.

Aquesta és la foto de la reunió en la que s’ha tancat el pacte. A la foto hi trobeu José Montilla, Ernest Maragall, Jordi Miralles, Jordi Guillot, Joan Boada, Carles Bonet i Joan Puigcercós. He tingut l’honor i el privilegi de ser-hi present. Sí. Assegut al costat de Joan Puigcercós.

Dissabte els Consells Nacionals dels tres partits ratificaran l’acord. I diumenge el pacte catalanista i d’esquerres es farà públic en un acte solemne amb les intervencions de Joan Saura, Josep-Lluís Carod Rovira i Pasqual Maragall.

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on dijous 11 Desembre 2003, in Anotacions. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.