Dijous 27 de novembre

Avui s’ha produït la segona reunió PSC-ERC. Ha durat gairebé tres hores i ha permès repassar els documents de bases de tots dos partits. És evident que els punts d’acord superen i de molt les discrepàncies puntuals, però que caldrà encara treballar de valent per aproximar encara més les posicions dels dos partits.

Els amics i amigues d’Esquerra segueixen proposant formar un govern de concentració, és a dir, que CiU segueixi en el govern. Nosaltres seguim dient que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya ens han donat un clar mandat de canvi. Un canvi que passa, entre d’altres coses, perquè CiU deixi el govern. Per això seguim proposant fer una majoria i un govern catalanista i d’esquerres, amb PSC, ERC i ICV-EA. Hem quedat emplaçats a una nova reunió PSC-ERC dilluns a les 13 hores al Parlament de Catalunya.

Estem satisfets de la feina feta avui, però el camí encara és llarg i caldrà treballar molt per assolir els nostres objectius. En aquest procés, la gent que ha signat manifestos i s’ha aplegat en plataformes diverses per emplaçar els partits d’esquerres a formar un govern de progrés, ha convocat un acte simbòlic el proper diumenge dia 30 a les 12 hores davant del Parlament de Catalunya.

About Miquel Iceta

Sóc primer secretari del PSC, president del grup socialista al Parlament de Catalunya i candidat a la Presidència de la Generalitat

Posted on dijous 27 Novembre 2003, in Anotacions. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a Dijous 27 de novembre.

Els comentaris estan tancats.